2377027008 6948839464, 6984042264 Γομάτι, Μεγάλη Παναγιά, Ιερισσός, Χαλκιδικής tubergold4@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ATHOS CANDLE'S
Κηροπλαστείο Γομάτι Χαλκιδικής


Η επιχείρησή μας “Athos Candle's” η οποία βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στο Γομάτι, 20χλμ έξω από το Άγιο όρος, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται από το 2009 με την παραγωγή και την διάθεση χειροποίητων κεριών.

Με αγάπη, μεράκι και πολύ φαντασία, στο σύγχρονο εργαστήριο μας, καθημερινά δημιουργούμε μοναδικά χειροποίητα εκκλησιαστικά κεριά, λαμπάδες γάμου και βάπτισης, διακοσμητικά κεριά, πασχαλινές λαμπάδες καθώς και κεριά από μελισσοκέρι.

Παράλληλα, σε εμάς θα βρείτε κεριά αφιέρωσης, θυμίαμα, καρβουνάκια θυμιάματος, ρεσώ και πολλά ακόμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Όλα τα κεριά μας 

είναι χειροποίητα, δημιουργούνται ένα - ένα, με απόλυτη φροντίδα και μεράκι, από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά ελληνικές άριστες πρώτες ύλες και σας προσφέρουμε τις δημιουργίες μας σε χονδρική πώληση, δίνοντάς σας την δυνατότητα για άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Απευθυνόμαστε σε εκκλησίες, καταστήματα λιανικής πώλησης αλλά και σε επιχειρήσεις στην Χαλκιδική και σε όλη την Ελλάδα που επιθυμούν ξεχωριστές δημιουργίες από κερί για την διακόσμηση του χώρου τους.

Η νέα, σύγχρονη οπτική μας στο κερί, η πλούσια γκάμα μας καθώς και η άριστη ποιότητα των υλικών μας έχουν καταφέρει να αναδείξουν την επιχείρησή σας και να την κατατάξουν ως μια από τις καλύτερες επιχειρήσεις στο χώρο της κηροπλαστικής.
 
 
 
 
 
 
 
 
Φιλοδοξία της επιχείρησής μας 

είναι να προσφέρει πέρα από τα κλασικά, διαχρονικά κεριά, νέα προϊόντα ικανά να σταθούν σε ποικίλης μορφής καταστήματα και επιχειρήσεις.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται άμεσα στην Χαλκιδική και σε όλη την Ελλάδα.