2377027008 6948839464, 6984042264 Γομάτι, Μεγάλη Παναγιά, Ιερισσός, Χαλκιδικής tubergold4@gmail.com
 
 
 
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
Athos Candle's | Κηροπλαστείο Γομάτι Χαλκιδικής


Η επιχείρησή μας “Athos Candle's” η οποία βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στο Γομάτι, σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία από λαμπάδες και κεριά για κάθε περίσταση.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες τάσεις, με πολύ φαντασία και μεράκι, δημιουργούμε και σας προσφέρουμε ξεχωριστά κεριά και λαμπάδες, σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, για να επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ανακαλύψτε

παρακάτω κάποιες από τις δημιουργίες μας, ενώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  Εκκλησιαστικά Κεριά & Λαμπάδες

Χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, δημιουργούμε και σας προσφέρουμε, εκκλησιαστικά κεριά καθώς και λαμπάδες εξαιρετικής ποιότητας. Παράλληλα, διαθέτουμε κεριά αφιέρωσης, θυμίαμα, καρβουνάκια θυμιάματος και άλλα εκκλησιαστικά είδη.
 
     
  Περισσότερα  
     
 
     
  Διακοσμητικά Κεριά

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από διακοσμητικά κεριά, ενώ παράλληλα, είμαστε στην διάθεσή σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την δημιουργία διακοσμητικών κεριών για την επιχείρησή σας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παραγωγή κεριών που θα συμπληρώσουν κατάλληλα την ατμόσφαιρα που θέλετε να αναδείξετε στο χώρο σας. 
 
     
  Περισσότερα  
     
 
 
     
  Λαμπάδες Γάμου & Βάπτισης

Για τις πιο σημαντικές στιγμές σας, όπως είναι ο γάμος και η βάπτιση του μικρού σας, μπορούμε να δημιουργήσουμε τις ιδανικές λαμπάδες, χρησιμοποιώντας πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες και στο σχέδιο που επιθυμείτε.
 
     
  Περισσότερα  
     
 
     
  Κεριά & Λαμπάδες από μελισσοκέρι

Με φαντασία και μεράκι, μπορούμε να δημιουργήσουμε από τα πιο απλά έως και τα πιο ξεχωριστά κεριά από μελισσοκέρι, τα οποία χαρίζουν πλούσιο ζεστό φως και διακριτική φυσική ζεστή μυρωδιά.
 
     
  Περισσότερα  
     
 
     
  Πασχαλινές Λαμπάδες

Μοναδικά σχέδια, ποικιλία χρωμάτων και επιλογών για να επιλέξετε την ιδανική πασχαλινή λαμπάδα. Δημιουργούμε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους κάθε ηλικίας, ενώ μπορούμε να δημιουργήσουμε το σχέδιο που επιθυμείτε.
 
     
  Περισσότερα  
     
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται άμεσα στην Χαλκιδική και σε όλη την Ελλάδα.